Vorst Stan lègktj functie nieër

 

Vorst Stan van V.V. De Rogstaekers és genoeëdzaaktj zien functie as Vorst en vuuërzitter per direct nieër te légke. Gewiêzigdje umstandighede op zien wêrk en ambities ligke heejaan ten groondslaag. Alle take van Vorst Stan zölle waere waorgenoeëme doeër Kanseleer Jasper.

Zichtbaar ontreûrdj hieët Stan Ockers in good oeëverlégk met de oeëverige besteurslede van V.V. De Rogstaekers ’t besloêt mótte neme um zien lidmaatschap te beëindige. De take en verântwoeërdelikhede di-j huuëre beej ‘n gewiêzigdje wêrksituatie make ‘t vör hem onmuuëgelik um daonaeve de functie van Vorst en vuuërzitter uut te bliêve oefene. ‘t Feit det dit in ‘t begîn van ‘t vastelaovendjsezoen gebuuërtj toeëntj aan det ‘t neet ângers kós. Gehieël volges de statute és ’t aan Kanseleer en vicevuuërzitter Jasper Heesakkers um de take waor te neme.

Stan Ockers (36) woor in 2012 Stadspreens van V.V. De Rogstaekers. Nao zien tówtraejing tot de vereîniging in 2014 vólgdje in november 2017 zien installatie as Vorst.

This post is also available in: Dutch